Leden van de Rabobank in Zeeland krijgen ZeelandPas 2017 gratis

ZeelandPas2016

Leden van de Rabobank in Zeeland (Oosterscheldregio, Walcheren/Noord-Beveland, Zeeuws-Vlaanderen) kunnen een gratis ZeelandPas voor 2017 aanvragen via de website van de Rabobank. Voor elk gezinslid kan er een ZeelandPas worden aangevraagd.

VVV Zeeland en de Rabobank hebben voor komend pasjaar 2017 een samenwerking opgezet waarbij de Rabobank iets extra's geeft aan hun leden. De Rabobank leden kunnen met de pas voordelig kennismaken met de leuke producten, diensten en activiteiten die Zeeuwse ondernemers bieden.

Leden van de Rabobank kunnen tot eind januari een pas aanvragen via de website van de Rabobank. De leden van de Rabobank krijgen de ZeelandPas thuisgestuurd voor de start van het pasjaar op 1 maart 2017.