PERSBERICHT: VVV-Inspiratiepunt Oostkapelle en Kamperland krijgen metamorfose

Kamperland.jpg

VAN INFORMATIE NAAR INSPIRATIE

De VVV-vestigingen in Kamperland en Oostkapelle worden verbouwd van informatiepunt naar inspiratiepunt. Vanaf maandag 6 maart gaan ze daarom tijdelijk dicht. De verbouwing duurt 1 maand. Op 7 april gaan ze in nieuwe stijl weer open voor het publiek.

Van informatie naar inspiratie
De consument van vandaag de dag stelt hoge eisen aan hoe en waar hij op vakantie gaat. De gast heeft al heel veel gezien en gedaan, en wil op andere manieren geïnformeerd worden. De gast is daarbij continue op zoek naar nieuwe belevenissen. Dit heeft ook gevolgen voor de rol van de VVV. VVV Zeeland wil hier op aansluiten door de VVV niet te positioneren als een winkelconcept, maar als een startpunt voor inspiratie en beleving van de omgeving. Een plaats waar je kennismaakt met de verhalen van de regio en waar je wordt geïnspireerd om die regio meer te ontdekken. Het VVV-inspiratiepunt  in Domburg is reeds verbouwd naar deze nieuwe formule.


Interactieve inrichting
Bij de inrichting via het nieuwe concept speelt het DNA van de plaats en regio een belangrijke rol. Via interactieve toepassingen (videoschermen, touchscreens etc.) krijgen bezoekers op een leuke manier tips over de omgeving en inspiratie voor hun verblijf in Zeeland.

 

NOOT VOOR DE REDACTIE
_________________________________________________________________________
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Martijn Kapel, Strategisch Projectmanager, tel. 06-41841502 of email: m.kapel@vvvzeeland.nl.

« Terug