Ontdek de verborgen schatten van Hulst

Parelroute verborgenheid.

VVV Zeeland lanceert nieuwe digitale wandelroute. Woensdag 1 november zal er een nieuwe digitale wandelroute beschikbaar zijn in de VVV Zeeland app. De Parelroute “Verborgenheid” Hulst laat je alle verborgen schatten van Hulst ontdekken. De Parelroute in Hulst is de negende interactieve route die beschikbaar is in de VVV Zeeland app.

Parelroute Verborgenheid Hulst
“Al eeuwenlang beschermen de hoge wallen van de vesting deze bijzondere stad. Maar als je door de toegangspoorten Hulst binnenkomt, ontdek je haar verborgen schatten. Zoek en vind de verborgen parel.” Parelroutes zijn interactieve wandelroutes van maximaal 5 kilometer op diverse plekken in Zeeland, versterkt met belevingselementen en storytelling. Met behulp van de Zeeland App ga je op zoek naar verschillende verhalen van een gebied of plaats. De verhalen worden middels video-verhalen verteld. Hierbij wordt een koppeling gemaakt tussen wat je ziet onderweg, verhalen in de app en een puzzelopdracht. Aan de hand van de puzzelopdracht ontdek je het te zoeken woord. De routes zijn zeer geschikt voor kinderen.

Hoe werkt het?
In de Zeeland App zijn de parelroutes beschikbaar in zowel Nederlandse als Duitse taal. De routes kunnen worden gedownload, zodat je ze ook zonder internet of wifi offline kan gebruiken. De route start op een aangewezen locatie. Onderweg kunnen er filmpjes bekeken worden en kan je antwoord geven op verschillende vragen. Met het beantwoorden van deze vragen worden er letters verzameld. Aan het einde van de route vormen deze letters een woord. Met dit woord ga je terug naar de startlocatie en kan je de parel die bij de route hoort ophalen. Elke route heeft een ander thema en een andere kleur parel.

Ontdek Zeeland
Er zijn op dit moment 9 parelroutes digitaal beschikbaar:
*Parelroute Bescherming - Burgh-Haamstede
*Parelroute Uniek - Colijnsplaat
*Parelroute Inspiratie - Domburg
*Parelroute Verborgenheid - Hulst
*Parelroute Kostbaar - Kamperland
*Parelroute Tranen - Ouwerkerk
*Parelroute Macht - Veere
*Parelroute Verdediging - Westkapelle
*Parelroute Rijkdom - Zierikzee
Bij de VVV-inspiratiepunten liggen kaartjes (iedere route heeft zijn eigen kaartje) klaar met algemene informatie over de parelroutes. Tevens kan je op dit kaartje het woord invullen.

Meer informatie : www.vvvzeeland.nl/parelroutes

_______________________________________________________________________
NOOT VOOR REDACTIE
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Routebureau VVV Zeeland, Roswitha Guiran, tel. 0118-587701 of via e-mail r.guiran@vvvzeeland.nl.

« Terug