Hoppen met de Sightseeing bustour op Schouwen Duiveland

Sightseeing cabriobus SD

HOP ON - HOP OFF VAN CAMPING NAAR DORP NAAR ATTRACTIE

Vanaf 1 mei gaat de cabrio-sightseeing-bus op Schouwen-Duiveland weer rijden. De Hop on - Hop off bus rijdt dit jaar in de maanden mei, juni, september en oktober op zaterdagen 5 x per dag. In juli en augustus en herfstvakantie rijdt de bus ook op dinsdagen en donderdagen. Gasten die deze zomer aan boord stappen hebben veel te kiezen want de bus stopt op 57 plaatsen verspreid over het hele eiland.

Hop on - Hop off
Met deze leuke Hop on - Hop off sightseeing bus verken je heel Schouwen-Duiveland. De bustour maakt een prachtige ronde langs de highlights, leukste attracties en uitjes van het eiland. Gasten kunnen op- en uitstappen waar men wil. Reizigers met een ZeelandPas (verkregen bij 1 van de leden van de Stichting Schouwen-DuivelandPas) reizen gratis. Alle andere reizigers betalen het reguliere OV-tarief.

Informatie Sightseeingbus
* Vertrek meivakantie, zomermaanden en herfstvakantie op dinsdag, donderdag en zaterdag (1 mei tot 6 mei, juli en augustus, en op 6, 13, 16, 18 en 20 oktober 2018)
* Vertrek buiten vakantieperiodes alleen op zaterdag (5 mei tot en met 20 oktober 2018)
* Frequente vertrekken van 5 keer per dag
* Bus rijdt tegen de klok in van Renesse via Burgh-Haamstede naar Zierikzee, etc.
* 0-4 jaar gratis, 4 t/m 11 jaar € 1,-
* Dienstregeling: https://www.zeelandpas.nl/info/vervoer-en-gratis-extras

ZeelandPas
De ZeelandPas is voor € 4,- per persoon verkrijgbaar bij onder andere de 16 VVV-Inspiratiepunten in Zeeland, via de webshop www.zeelandshop.com en een groot aantal Zeeuwse verblijfsaccommodaties en andere verkooppunten. Een compleet overzicht van verkooppunten is te vinden op www.zeelandpas.nl.