Inspiratiemedewerker

Wil jij gasten echt van dienst zijn? Vind jij het leuk om met mensen om te gaan, bezoekers te inspireren met al die leuke toeristische mogelijkheden in Zeeland en weet jij gasten écht te verrassen met leuke en bijzondere ervaringen?

Wij zijn een organisatie die niets liever doet dan iedereen Fan van Zeeland te maken.

Wij zoeken een enthousiaste en nieuwsgierige inspiratiemedewerker die het WOW-gevoel op gasten wil overbrengen, waarbij ook oog is voor onze commerciële doelstellingen. Je bent bereid om op onze inspiratiepunten in West Zeeuws-Vlaanderen (Sluis, Cadzand/Breskens ) en Terneuzen (evt. in combinatie met Hulst) te staan.

Kerntaken:
● Inspireren en interesseren van gasten over de recreatieve mogelijkheden in de regio.
● Verkoop van VVV-producten aansluitend bij de wens van de gast.
● Evenementenregistratie.
● Diverse administratieve taken.

Wij vragen minimaal MBO-niveau. Iemand met affiniteit met toerisme. Uiteraard beheers je een goede spreek- en schrijfvaardigheid van de Duitse taal. Goede spreekvaardigheid Franse en Engelse taal is een pré.
Je hebt aantoonbare kennis van (één van) de Zeeuwse regio’s én (toeristisch) Zeeland. Je hebt aantoonbare computervaardigheden en kennis van de nieuwste digitale ontwikkelingen zoals werken met Google-Cloud en Social media. Kennis van boekingssystemen is een pré. Je bent in bezit van eigen vervoer en je bent beschikbaar in o.a. vakantieperiodes en weekenden.

Je bent:
● Inspirerend.
● Nieuwsgierig.
● Enthousiast.
● Creatief.
● Commercieel.
● Oplossingsgericht.
● Flexibel.
● In staat om zelfstandig te werken.

Wij bieden flexibele werkplekken op de mooiste locaties van Zeeland met een leuk team om in te werken. Je krijgt prima werktijden (geen avondopstelling) met een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden als reiskostenvergoeding.

Geïnteresseerd? Stuur voor 08 september a.s. je motivatie met CV naar sollicitatie@vvvzeeland.nl o.v.v. sollicitatie Inspiratiepunten met vermelding van beschikbaarheid voor periode en voorkeur voor regio (‘s).

VVV Zeeland maakt gebruik van een payrollorganisatie die de uren- en loonadministratie verzorgt. VVV-inspiratiemedewerkers komen in dienst bij de payrollorganisatie. Je wordt flexibel ingezet, zowel in uren als locatie. Reacties waarvan het profiel niet matcht met bovenstaand profiel, zullen niet in behandeling worden genomen.

« Terug