Weekend- en vakantiebaan als VVV-inspiratiemedewerker

Wil jij gasten echt van dienst zijn? Vind jij het leuk om met mensen om te gaan, bezoekers te inspireren met al die leuke toeristische mogelijkheden in Zeeland en weet jij gasten écht te verrassen met leuke en bijzondere ervaringen? Ben jij enthousiast, nieuwsgierig en weet jij het wow-gevoel op gasten over te brengen, waarbij je ook oog hebt voor onze commerciële doelstellingen? En ben jij in de weekenden en vakanties voor flexibele uren beschikbaar?

Wij zijn een organisatie die niets liever doet dan iedereen Fan van Zeeland te maken.

Wij zoeken een enthousiaste en nieuwsgierige inspiratiemedewerker die het WOW-gevoel op gasten wil overbrengen, waarbij ook oog is voor onze commerciële doelstellingen. Wij zijn op zoek naar weekend- en vakantiekrachten voor de VVV-inspiratiepunten Sluis en Terneuzen in Zeeuws-Vlaanderen.

Kerntaken:
● Inspireren en interesseren van gasten over de recreatieve mogelijkheden in de regio.
● Verkoop van VVV-producten aansluitend bij de wens van de gast.
● Evenementenregistratie.
● Diverse administratieve taken.

Wij vragen minimaal MBO-niveau, het liefst op gebied van toerisme. Je spreekt redelijk tot goed Duits en bij voorkeur ook Frans of Engels. 
Je kent je omgeving op je duimpje en weet met jouw verhalen onze gasten te boeien. Je hebt aantoonbare computervaardigheden en kennis van de nieuwste digitale ontwikkelingen zoals werken met Google-Cloud en Social media. Kennis van boekingssystemen is een pré. Je bent mobiel (met OV of eigen vervoer) en je bent beschikbaar in o.a. vakantieperiodes en weekenden.

Je bent:
● Inspirerend.
● Nieuwsgierig.
● Enthousiast.
● Creatief.
● Commercieel.
● Oplossingsgericht.
● Flexibel.
● In staat om zelfstandig te werken.

Wij bieden flexibele werkplekken op de mooiste locaties van Zeeland met een leuk team om in te werken. Je krijgt prima werktijden (geen avondopstelling) met een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden als reiskostenvergoeding.

Geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie met CV naar sollicitatie@vvvzeeland.nl o.v.v. sollicitatie inspiratiepunten weekend/vakantie en op welke VVV locaties je zou kunnen werken.

VVV Zeeland maakt gebruik van een payrollorganisatie die de uren- en loonadministratie verzorgt. VVV-inspiratiemedewerkers komen in dienst bij de payrollorganisatie. Je wordt flexibel ingezet, zowel in uren als locatie. Reacties waarvan het profiel niet matcht met bovenstaand profiel, zullen niet in behandeling worden genomen.

« Terug