Update VVV-Inspiratiepunt Goes

De realisatie van VVV-Inspiratiepunt Goes nadert met rasse schreden.

Het ontwerp is definitief en de inrichting staat dus vast. Ook hebben we op meerdere plekken ruimte gevonden voor creatieve interactives / schermen. Het belooft een bijzonder geheel te worden waarin zowel het gedeelte van VVV Zeeland als dat van het Historisch Museum de Bevelanden goed tot zijn recht komt.

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan de inhoud. Er zijn beelden verzameld (o.a. via City Marketing Goes en lokale fotografen) en verhalen uitgewerkt. Ook inhoudelijk wordt het dus een bijzonder VVV-Inspiratiepunt. Goes staat in de schijnwerpers (van de stadshaven tot het winkelhart en van de Grote Markt tot Slot Oostende). Maar er is ook ruimte voor verhalen over de prachtige omgeving (Veerse Meer, Nationaal Park Oosterschelde, Landschapspark Borsele en meer) en over recreatiemogelijkheden voor jong en oud in de buurt.

De verbouwing is inmiddels van start gegaan. Tijdens de verbouwing is het VVV-Inspiratiepunt gesloten. U kunt ons vinden in onze tijdelijke locatie aan de Zusterstraat 11, in het oude Manhuis.

De opening van het VVV-Inspiratiepunt vindt plaats op donderdag 29 november,16.00 uur.

Het VVV- Inspiratiepunt is vanaf 30 november geopend voor publiek.

« Terug