Projectleider Routebureau

donderdag 07 februari 2019

VVV Zeeland is een zoektocht begonnen naar een gedreven en enthousiaste Projectleider Routebureau (full-time, 40 uur per week) ter versterking van ons team Routebureau.

Wij zijn een organisatie die niets liever doet dan iedereen Fan van Zeeland te maken.

Wij zoeken een ondernemende projectleider die mede verantwoordelijk wil zijn voor de doorontwikkeling van ons Routebureau en het uitvoeren van de projecten. Binnen het team ben jij een van de experts op het gebied van buitenrecreatie, routes en landschapsbeleving. Je bedenkt en realiseert creatieve en innovatieve projecten en producten waarmee onze gasten Zeeland optimaal kunnen beleven. Je begrijpt de behoefte van zowel overheden als ondernemers en weet zonder moeite te schakelen tussen deze twee opdrachtgevers. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het initiëren en de inhoudelijke- en procesmatige sturing van projecten binnen het projectteam.

Wij vragen om je HBO werk- en denkniveau en ervaring met projectmanagement volledig uit de kast te halen. Het ontwikkelen van nieuwe concepten en de vertaling hiervan in concrete projecten, het werken in een multi-project omgeving en het omgaan met uiteenlopende opdrachtgevers maken je niet zenuwachtig. Je beschikt over een relevant netwerk binnen de recreatiebranche en overheden, hebt zicht op financieringsmogelijkheden en ervaring met het aanvragen en verantwoorden van (Europese) subsidies.

Verder heeft onze ideale projectleider minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring, affiniteit met routes en buitenbeleving, een voorliefde voor deadlines, een flexibele houding én geen probleem met werkzaamheden die incidenteel in het weekend of in de avonduren vallen. Vind je het bovenal een uitdaging om Zeeland door te ontwikkelen tot dé recreatieve bestemming van Nederland, reageer dan direct.

Wij bieden je naast een marktconform salaris ook een fantastische regio om te vermarkten, een leuk en informeel team en gevarieerde en uitdagende projecten in een dynamische werkomgeving.

Meer informatie over deze vacature is verkrijgbaar bij William Kik (HR-adviseur) via 0118-569171 of sollicitatie@vvvzeeland.nl

Je motivatie & CV kun je tot en met 3 maart digitaal toesturen via sollicitatie@vvvzeeland.nl. o.v.v. sollicitatie projectleider Routebureau.

~ Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. ~

« Terug