VVV Inspiratie medewerker

donderdag 07 februari 2019

Wij zijn een jonge groeiende organisatie die niets liever doet dan iedereen Fan van Zeeland maken. Ben jij die enthousiaste en gastvrije ambassadeur van Zeeland waar wij naar op zoek zijn?

Wij zoeken een inspiratie medewerker, iemand die graag met mensen omgaat en bezoekers weet te inspireren met alle leuke toeristische mogelijkheden. Die keer op keer onze gasten weet te verrassen met alle leuke en bijzondere ervaringen uit Zeeland.

Wij vragen een VVV Inspiratie medewerker die gastvrijheid voorop stelt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en geeft op een gastvrije manier informatie en inspiratie aan de gasten. Je beschikt over een sterk servicegerichte en commerciële houding.

Natuurlijk spreek je je vreemde talen Je bent gastvrij, enthousiast, sociaal, communicatief en commercieel ingesteld. Je hebt probleemoplossend vermogen en je bent flexibel. Je bent beschikbaar vanaf medio maart t/m oktober en daarnaast flexibele uren beschikbaar, ook in het weekend. Je legt contact met potentiële klanten/gasten via verschillende commerciële kanalen. Je promoot onze toeristische dienstverlening online en offline.
Je kunt prima zelfstandig werken maar ook in een team presteer je optimaal.

Je hebt ervaring met of bent bereid je verder te verdiepen in Google drive en Afas. Je bent daarnaast in het bezit van eigen vervoer en je vind het geen probleem om beschikbaar te zijn voor meerdere vestigingen. Bij voorkeur ben je zelf woonachtig in Zeeland. Jij zorgt ervoor dat de gasten Fan van Zeeland worden!

Wij bieden je een uitdagende en sfeervolle baan in ons mooie Zeeland. Volop klantcontact waarbij het belangrijk is dat je steeds weer de gast tevreden stelt. Naast het werken op de mooiste en toeristische locaties in Zeeland, bieden we een marktconform salaris en een fantastisch team waarvan jij onderdeel mag uitmaken.

Als VVV inspiratiemedewerker kom je in dienst via een payroll organisatie die de uren- en loonadministratie verzorgt. Je kunt flexibel ingezet worden zowel in uren als in locaties.

Ben jij Fan en wil je onze gasten ook Fan van Zeeland maken? heb je hart voor Zeeland en ben jij die ambassadeur van Zeeland die we zoeken? Wacht dan niet te lang en stuur je sollicitatie voor 21 februari naar sollicitatie@vvvzeeland.nl onder vermelding van vvv inspiratie medewerker. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 25 februari of 4 maart.

« Terug