Erik van den Dobbelsteen nieuwe directeur VVV Zeeland

foto Erik van den Dobbelsteen - Felice Buonadonna

Domburg, 23 februari 2018 - Erik van den Dobbelsteen wordt vanaf 1 april a.s. de nieuwe directeur van VVV Zeeland. Hij neemt hiermee het stokje over van Patrick Polie, die afgelopen najaar zijn vertrek aankondigde.

Erik van den Dobbelsteen (35) heeft eerder verschillende functies vervuld bij de Schipper Groep en HZ University of Applied Sciences. In deze functies heeft hij veel ervaring opgebouwd op het gebied van strategievorming. Sinds 2016 is hij kantoor directeur van de vestiging Goes bij de Schipper Groep.

Erik van den Dobbelsteen: “VVV Zeeland is een mooie organisatie in het hart van de toeristische sector in Zeeland. Ik kijk er naar uit om met alle betrokken collega's, partners en partijen samen te werken om iedereen fan van Zeeland te maken”.

De Raad van Toezicht van VVV Zeeland is verheugd met de komst van Erik van den Dobbelsteen. Voorzitter Luit Ezinga: “De organisatie heeft na de fusie een forse veranderstrategie ingezet. Met Erik van den Dobbelsteen krijgen we een directeur die met zijn enthousiaste persoonlijkheid en commerciële en strategische ervaring de organisatie verder kan doorontwikkelen.”.NOOT VOOR REDACTIE
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Luit Ezinga, voorzitter Raad van Toezicht VVV Zeeland, via 06-55187578.