Advertentiemogelijkheden FIKS-kaart Zeeland Midden 2017

Zeeland is een veelzijdige provincie met heel veel mogelijkheden op het gebied van strand, water, cultuur en recreatie. Voor elk wat wils dus! De beste manier om dit alles te ontdekken is toch wel de fiets. Dankzij het handige fietsknooppuntensysteem (FIKS) zijn de mooiste plekjes in Zeeland makkelijk bereikbaar.

VVV Zeeland geeft drie verschillende fietsknooppuntenkaarten uit:

  • FIKS Zeeland Noord (Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland), 
  • FIKS Zeeland Midden (Walcheren, Noord-Beveland, Zuid-Beveland en Tholen) 
  • FIKS Zeeland Zuid (Zeeuws-Vlaanderen)

In 2015 is de fietsknooppuntenkaart Zeeland Midden uitgegeven. Omdat er veel vraag is naar de FIKS-kaart Zeeland Midden wordt deze kaart in het voorjaar 2017 opnieuw uitgegeven (oplage 35.000 stuks).

We bieden u de mogelijkheid om te adverteren op deze kaart en zo uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij de fietsers in Zeeland!

Verdien uw advertentie terug!
De voorzijde van de kaart bestaat uit een grote overzichtskaart van het fietsknooppuntensysteem. Op de achterzijde van de kaart is uitgebreide toeristische informatie, in het Nederlands en Duits, opgenomen. De kaart wordt verkocht via de VVV-Inspiratiepunten in Zeeland, via het bedrijfsleven en via de webshop www.zeelandshop.com.

Wij bieden u zeer aantrekkelijke advertentiemogelijkheden! Bij afname van een advertentie à € 750,- ontvangt u 100 FIKS-kaarten gratis. Verkoop de kaarten voor € 5,- per stuk en verdien zo een groot deel van uw advertentie terug. Bij afname van een advertentie wordt op het kaartbeeld ook een plaatsaanduiding geplaatst op de locatie waar uw bedrijf zich bevindt. Hierdoor valt uw bedrijf extra op.

Via het advertentieformulier op https://zakelijk.vvvzeeland.nl/nl/advertentieformulier-fiks-kaart-zeeland-midden-2017 kunt u de mogelijkheden bekijken en de advertentie reserveren.

Bent u fietscafé?
Dan wordt uw bedrijf standaard op de FIKS-kaart vermeld met naam, adresgegevens en de knooppuntnummers waar u zich bevindt. Om deze vermelding uit te breiden bieden we onderstaande mogelijkheden:

- regelvermelding met telefoonnummer, e-mail, website en promotieregel van max. 65 tekens tekst voor € 50,-
- een advertentie met plaatsaanduiding op het kaartbeeld met 10% korting voor slechts € 675,-

Wilt u fietscafé worden? Kijk dan op: http://zakelijk.vvvzeeland.nl/nl/routebureau/fietscafes

Wilt u meer informatie neem dan gerust contact op met Marit Sanderse m.sanderse@vvvzeeland.nl of 0118 – 587707.