Apps

VVV Zeeland heeft een tweetal apps en een mobiele routeplanner voor de bezoeker aan Zeeland ontwikkeld waarmee hij onderweg in Zeeland op telefoon en tablet allerlei toeristische informatie kan raadplegen.

Ontdek Zeeland app

Op de Ontdek Zeeland app vindt de bezoeker aan Zeeland een overzicht met highlights van Zeeland, een reisgids, foto’s, video’s en toeristische info. Leuk om Zeeland mee te ontdekken voordat hij op vakantie gaat, maar net zo goed handig als hij er is.

Download de Ontdek Zeeland app

Fietsroute app

Met de handige Fietsroute app heeft de bezoeker ruime keuze uit kant-en-klare fietsroutes langs de mooiste plekken van Zeeland. Op de kaart kan hij de prachtige fietsroutes volgen en de dichtstbijzijnde bezienswaardigheden, fietscafés, fietsreparatiepunten etc. vinden.

Download de Fietsroute app

Mobiele routeplanner

De mobiele routeplanner is een website, geschikt voor mobiele apparaten, waarmee de bezoeker zelf, thuis bijvoorbeeld, een wandel- of fietsroute kan samenstellen op basis van het knooppuntennetwerk. Op de fiets- of wandellocatie aangekomen roept hij hem weer op (op zijn mobiel of tablet) en kan hij van start.

Bekijk de mobiele routeplanner