Augustus 2017

Nieuwsbrief VVV Zeeland

Bekijk onze producten | Onze laatste nieuwtjes

In deze editie:

Staat u al op Water-rAnt antwerpen? | WEG VAN JOU | BELEEF DE DELTAROUTE | 

Staat u al op Water-rAnt antwerpen?

Onze zuiderburen zijn steeds vaker een graag geziene gast in Zeeland. Daarom presenteert Zeeland zich van 22 tot en met 24 september met een eigen Zeeland Plein, tijdens het nautisch publieks evenement Water-rAnt Antwerpen. Dit evenement staat in het teken van gastronomie en watersport.

Het Zeeland Plein is bedoeld om Vlaamse bedrijven/consumenten bekend te maken met de Zeeuwse producten van het land en uit de zee, de bezoekbestemming Zeeland en om diverse public en private stakeholders bij elkaar te brengen om te netwerken en de zakelijke contacten tussen Belgische- en Nederlandse ondernemers te verstevigen.

Dit evenement biedt u een unieke kans om uw bedrijf te presenteren aan uw (potentiële) Belgische gasten. De organisatie is in handen van Rob Rameau en Balth Roessingh, in samenwerking met het Consulaat-generaal van het Koninkrijk der Nederlanden in Antwerpen en VVV Zeeland. Schrijf u nog snel in via VVV Zeeland.

Lees hier verder wat de mogelijkheden zijn. U kunt u via het deelnameformulier inschrijven voor het Zeeland Plein of voor sponsoring.

 
Weg van jou

WEG VAN JOU is een grote landelijk film, een romantische comedy. De film speelt zich voornamelijk af in Zeeuws-Vlaanderen en draait vanaf 12 oktober in Nederland. Ook in Vlaanderen is in een aantal bioscopen (aan de grens) WEG VAN JOU te zien.

De film gaat over de ambitieuze Evi, die denkt te promoveren naar een project in Rio de Janeiro ... en belandt in Terneuzen. Zou ze kunnen aarden in onze Zeeuwse klei? VVV Zeeland gaat de komende periode aandacht besteden aan deze film. Denk hierbij aan berichten via Social Media, weggeefacties en verspreiding van ansichtkaarten van de film. Als lokale ondernemer kunt u commercieel hierop inspelen door bijvoorbeeld Weg van Jou arrangementen samen te stellen.

Bekijk trailer >>

 
Beleef de Deltaroute

Er is een nieuwe Z-card van Beleef de Deltaroute verschenen. In deze handzame z-card staan leuke en leerzame uitstapjes rond de 13 Deltawerken. Met deze kaart kan je de Deltawerken per auto, op de fiets of te voet beleven. 

U kunt de Z-cards via het digitale formulier bij de VVV bestellen. Via dit formulier kunt u nog veel meer informatie voor uw gasten bestellen, zoals de Eten & Drinken brochure, Zeeland brochure en Zien & Doen kranten. Ook kaarten en routes, die u door kunt verkopen aan uw gasten, bestelt u hier. Bijvoorbeeld de fiets - en wandelkaarten, toeristische kaarten en themaroutes. U bestelt deze tegen inkooprijs. De inkoop en verkoopprijzen staan op het bestelformulier.

Digitaal bestelformulier >>