Juni 2015

Domburg, eerste pilot van nieuwe formule VVV-inspiratiepunten

Komend najaar zal het inspiratiepunt in Domburg volledig worden vernieuwd. Dit gebeurt volgens de nieuwe formule voor Zeeuwse VVV-Inspiratiepunten, die op dit moment wordt ontwikkeld. Het nieuwe inspiratiepunt zal de toon zetten voor de ontwikkeling die VVV Zeeland in heel Zeeland wil doorvoeren; van informatie, naar inspiratie en beleving. Nog deze zomer zullen de contouren van het nieuwe inspiratiepunt worden getoond. We kunnen al wel verklappen dat de locatie gasten zal inspireren om alles van de omgeving te zien. Hier wordt ook met het assortiment op ingespeeld. Binnenkort meer…

 
Zijn uw gegevens op www.vvvzeeland.nl actueel?
Op dit moment wordt onze website www.vvvzeeland.nl veel bezocht door gasten die hun vakantie of weekendje weg aan het plannen zijn. Het is dan ook erg belangrijk dat de gegevens van uw accommodatie of bedrijf juist vermeld staan. Wij vragen u om uw vermelding te controleren en de bezetting van uw accommodatie actueel te houden. Samen met u zorgen we voor juiste informatie aan onze gasten. Bent u uw inloggegevens kwijt of heeft u een vraag over de database? Neem dan contact op met de servicedesk via 0113-745710 of servicedesk@vvvzeeland.nl.
 
Buitenlandpromotie Zeeland
Sinds 2013 werken VVV Zeeland en het NBTC Holland Marketing actief samen in de Beach Life Campagne om Zeeland, Land in Zee crossmediaal te promoten in Duitsland en België. Ten behoeve van deze samenwerking wordt elk jaar een campagneplan ontwikkeld. In 2015 positioneren we Zeeland als jaarrond bestemming. De focus ligt op de meest kansrijke doelgroepen voor een bezoek aan Zeeland. Verder zijn er intensieve samenwerkingen met Duitse en Vlaamse marktpartners (boekingplatforms, mediapartners etc) die een groot bereik hebben in de doelgroep, om via hun kanalen Zeeland content te ontsluiten. Meer lezen
 
Fan van Zeeland fotowedstrijd
Ook dit jaar organiseert VVV Zeeland weer de fotowedstrijd ‘Laat zien waarom jij Fan van Zeeland bent’. De thema’s zijn dit jaar: Actief Buiten, Culinair en Festivals. Als uw gasten meedoen, maken ze kans op leuke prijzen.
 
Ontmoet een Zeeuw
Op  fanvanzeeland.nl staat het ontmoetingsprogramma Ontmoet een Zeeuw. Een leuke tip voor uw gast om Zeeland samen met een Zeeuw te ontdekken. Om zoveel mogelijk gasten met een Zeeuw op pad te laten gaan, zoeken we nog nieuwe ambassadeurs. Vindt u het leuk en heeft u tijd om gasten uw Zeeland te leren kennen of kent u iemand die hier geschikt voor is? Neem dan contact op met Sonja van der Voet s.vander.voet@vvvzeeland.nl of tel. 0118-587707.
 
Aanbod Green Key
“Green Key” en “Blauwe Vlag” zijn bekende duurzaamsheidkeurmerken in recreatie en toerisme. Bedrijven met deze labels laten zien bezig te zijn met het verduurzamen van hun bedrijf en kostenverlaging door o.a. energiebesparing. Om meer Zeeuwse bedrijven te stimuleren een Green Key te behalen starten Provincie Zeeland en Stichting KMVK binnenkort een project gericht op hotels en restaurants waarbij de Provincie Zeeland een subsidie ter beschikking stelt. Heeft u interesse deel te nemen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Erik van Dijk van Stichting KMVK (erik@kmvk.nl en 06-12810641).
 
Tour de France
In verband met de aankomst van de Tour de France op zondag  5 juli ontvangt u volgende week een nieuwsbrief met informatie over dit evenement.