Mei 2015

Ondernemersnieuwsbrief mei 2015
Meer bezoekers website door TV-Campagne
Ook in 2014 resulteerde de succesvolle Zeeland TV-campagne in meer bezoekers op de VVV Zeeland website. Geïnteresseerde kijkers zochten online uitgebreide informatie over uitjes en overnachtingsmogelijkheden die passen bij hun persoonlijke wensen. De, ondertussen bekende, TV-commercials zullen in de maanden mei en juni de kijkers weer verleiden om naar Zeeland te komen. De Zeeland TV-campagne is te zien op NPO 1, 2 en 3 en ook op de Vlaamse TV. Namelijk op 10 regionale zenders. Interesse om uw bedrijf in de kijker te zetten via een tag-on? Neem dan contact op met Helma Wegdam via h.wegdam@vvvzeeland.nl of 0118-587707.
 
Jaarverslag 2014
Het jaarverslag van VVV Zeeland 2014 is verschenen. Een digitale versie van het jaarverslag is beschikbaar op onze zakelijke website (link naar jaarverslag) Wilt u liever een papieren versie ontvangen? Dan kunt u deze per email opvragen via h.wegdam@vvvzeeland.nl.
 
Servicedesk VVV Zeeland
De Servicedesk van VVV Zeeland is er om u te helpen met het maken van uw keuze, in het ruime aanbod van producten en diensten dat VVV Zeeland biedt. Onlangs is er een mailing verstuurd over 2 nieuwe producten: bannering op zeelandpas.nl en uw bedrijf zichtbaar op of in de lijnbus. Heeft u vragen over uw afname of wilt u van gedachte wisselen over de producten en diensten waarmee u uw bedrijf kunt promoten? Neem dan contact op met de medewerkers van de servicedesk via 0113-745710 of servicedesk@vvvzeeland.nl.
 
Paneel fietsknooppuntensysteem:

Verspreid in Zeeland staan op zo'n 140 locaties overzichtspanelen van het fietsknooppuntensysteem (FIKS). Deze panelen bieden een overzicht van het complete fietsknooppuntensysteem in de regio. Vanwege de herziening van het FIKS zijn de panelen onlangs voorzien van een nieuw kaartbeeld. Bij een aantal ondernemers/accommodaties in Zeeland staat op eigen terrein ook een FIKS-paneel. Heeft u een paneel en is die nog niet voorzien van een nieuw kaartbeeld? Stuur dan een e-mail naar Marit Sanderse m.sanderse@vvvzeeland.nl.

Heeft u interesse in een FIKS-paneel bij uw bedrijf? Neem dan contact op met Marit Sanderse via m.sanderse@vvvzeeland.nl of 0118-587701. Indicatie van de kosten:

  • € 410,- (paneel FIKS: regio Zeeland Noord, Zeeland Midden of Zeeland Zuid)
  • € 570,- (paneel, palen en plaatsing paneel)
  • Prijzen zijn excl BTW
 
Almanak Zeeuwse Pontjes
Deze maand verschijnt de nieuwe almanak van de Zeeuwse pontjes. In deze almanak staan de vaargegevens van de pontjes, een overzicht van de op- en afstapplaatsen en verder ook fietstips en tips voor onderweg. De almanak kost € 2,- en wordt verkocht via de VVV-kantoren en via zeelandshop.com. U kunt de almanak bestellen tegen inkoopprijs op http://zakelijk.vvvzeeland.nl/nl/drukwerk-bestelling.
 
Zeeland in de media
In april en mei is er zowel in de regionale, landelijke en internationale media aandacht besteed aan Zeeland. De regionale pers berichtte vooral over de herziening van het fietsknooppuntensysteem en de Zeeland Pas. Het TV-programma Landinwaarts, dat op 30 april is uitgezonden op NPO 2, heeft aandacht besteed aan het ontmoetingsprogramma Ontmoet een Zeeuw. Ook het Duitse TV-programma Nordseereport, dat op 26 april is uitgezonden op NDR, heeft aandacht besteed aan Zeeland. In april heeft VVV Zeeland een groep Duitse journalisten begeleidt i.v.m. de badstatus van Cadzand en Domburg. Het meinummer van Nestor, het magazine van seniorenorganisatie KBO, besteedt aandacht aan Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen rondom de Westerschelde. En in de mei uitgave van Plus Magazine staat een redactioneel stuk rondom kasteel Westhove op Walcheren.In de bijlage van de Telegraaf van afgelopen zaterdag stond een artikel over Fietsen in Zeeland.