September 2015

Producten VVV Zeeland 2016
Half juli hebben we u een brief gestuurd over de product- en dienstafname 2016 van VVV Zeeland. De algemene voorwaarden 2016 waren hierbij toegevoegd. Indien u een accommodatie heeft, dan heeft u tevens de informatie ontvangen over de accommodatiegidsen 2016. Heeft u deze mailing in de seizoensdrukte gemist? Bekijk hier de digitale versie. Op dit moment zijn onze sales- en inspiratiemedewerkers gestart met het benaderen van onze VVV-partners, om uw afname van 2016 door te spreken. De producten die VVV Zeeland aanbiedt staan uitgebreid vermeld op zakelijk.vvvzeeland.nl. Hier kunt u nalezen welke voordelen de producten u bieden en wat de kosten hiervoor zijn. Heeft u vragen over uw productafname of wijzigingen? Neem dan contact op met met de Servicedesk VVV Zeeland via servicedesk@vvvzeeland.nl of 0113-745710.
 
Accommodatiegidsen 2016
Op dit moment zijn de voorbereidingen in gang voor de accommodatiegidsen 2016. U heeft, (indien van toepassing) bij de brief over uw product- en dienstafname 2016, een bijlage ontvangen over de accommodatiegidsen 2016. In deze bijlage staat dat u tot 1 oktober uw wijzigingen voor uw vermelding in de accommodatiegids kunt aanpassen, in de database. Een nieuwe foto of advertentie kunt u tot 1 oktober mailen naar drukwerk@vvvzeeland.nl. In de gidsen wordt het volgende aangepast: de gratis regelvermelding die u ontvangt bij afname van het databasispakket voor uw accommodatie, bestaat in 2016 uit naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en website. Wilt u meer informatie bij uw vermelding, zoals een foto, symbolen en prijs? Dan kunt u een 1/10e vermelding afnemen voor € 127,30 exclusief btw. U kunt ook uw accommodatie in uw eigen huisstijl communiceren, door het afnemen van een advertentie. Wilt u uw afname wijzigen of meer informatie over het afnemen van 1/10e vermelding of advertentie? Neem dan contact op met de Servicedesk VVV Zeeland via servicedesk@vvvzeeland.nl of 0113-745710.
 
Uw bedrijf onder de aandacht bij de zakelijke markt
ZeeYou is het congresbureau van VVV Zeeland. Onze enthousiaste professionals verzorgen groepsevenementen voor de zakelijke markt. Van vergadering tot compleet verzorgd incentiveweekend. Twee keer per jaar verstuurt ZeeYou een digitale nieuwsbrief Travel Trade naar haar relaties. Naast algemene tips en suggesties, is hierin ruimte om uw bedrijf middels een artikel te promoten. Een artikel kost € 150,- exclusief btw. Wilt u deelnemen of meer informatie? Neem dan contact op met ZeeYou via 0118-715325 of info@zeeyou.nl.
 
Duitsland campagne: Prijsvraag Holland Baby van de Maand.
In Duitsland geldt voor jonge ouders een zeer gunstige zwangerschapsverlofregeling. Beide ouders hebben namelijk recht op verlof en daar wordt zeer vaak gebruik van gemaakt. Men plant dan vaak nog voor de geboorte van het kind een vakantie. Om hier op in te spelen vindt er in de herfst via verschillende Duitse media een zoektocht plaats naar de ‘Holland baby van de maand’. Hierbij wordt Zeeland als kindvriendelijke provincie neergezet aan de Nederlandse kust. De consument kan deelnemen door op een Duitse landingspagina foto’s van hun baby te uploaden. Om extra aandacht te creëren, wordt er ook een flyer via Duitse kinderdagverblijven verspreid.
 
Duitsland campagne: Hunde am Strand
Vakantie met de hond wordt steeds populairder in Duitsland. De meeste hondenbezitters wonen in Nordrhein Westfalen (NRW). Honden aan het strand en in een vakantiehuis is een ideale storyline die we samen met Novasol Ferienhäuser en een niet toeristische partner oppakken. Met een mix van dagbladen, special interest magazines, radio en online worden de hondenbezitters van NRW geteased om met hun hond aan de Zeeuwse kust vakantie te vieren.
 
Vlaanderen campagne: Zilte route langs mosselen en oesters
Een Vlaming bezoekt Zeeland het hele jaar door. Met name om te fietsen. Fietsen is namelijk hot in Vlaanderen en in 2015 zetten we hier vol op in. De Tour de France die in Zeeland is gefinisht, heeft de attentiewaarde voor Zeeland vergroot bij de Vlaming. We zetten telkens een andere recreatieve fietsroute centraal, waarbij we vertellen wat er onderweg te beleven is en bovenal te nuttigen is. De Vlaming houdt namelijk van lekker eten. In oktober komt de nieuwe fietsroute Zilte route langs mosselen en oesters onder de aandacht in Het Nieuwsblad. Deze route gaat langs de parels van Zeeland en is vanaf deze week verkrijgbaar. Ook de andere nieuwe themaroutes zijn vanaf deze week verkrijgbaar. U bestelt de themaroutes via het digitale bestelformulier.