September 2016

Nieuwsbrief VVV Zeeland - september 2016

 

Bekijk onze producten | Onze laatste nieuwtjes

In deze editie:

Zeeland en Zeeuwse mosselen | U en de VVV | Accommodatiegidsen 2017 |

bijwerken internetvermelding | toeristische kaarten

ZEELAND EN ZEEUWSE MOSSELEN OP HET MENU IN DUITSLAND
VVV Zeeland, Het Nederlands Mosselbureau en NBTC slaan dit jaar weer de handen ineen. Doel van de campagne is om de bekendheid van Zeeuwse mosselen in Duitsland te vergroten en tegelijkertijd meer Duitse gasten te verleiden de Zeeuwse kust te bezoeken.

Lees verder >>

 
U en de de VVV in 2017

In juli heeft u een brief van ons ontvangen, over de voorbereidingen voor 2017 die in volle gang zijn, wijzigingen in uw afname en de vernieuwingen binnen de VVV. Hierbij brengen wij deze brief nogmaals onder uw aandacht.

 
Accommodatiegidsen 2017
Indien u een accommodatie heeft, heeft u bij de brief over 2017, die wij in juli verstuurd, hebben ook de bijlage accommodatiegids ontvangen. Hierin staat dat u voor 1 oktober uw vermelding in de database kunt wijzigen. De bijlage kunt u hier nalezen.
 

 
Bijwerken van uw internetvermelding
Gebruik Google Chrome voor het bijwerken van uw vermelding en beschikbaarheid op www.vvvzeeland.nl. Met deze browser functioneert het systeem van VVV Zeeland het beste. Download Google Chrome
 
Nieuwe toeristische kaarten

Een veel gevraagd product in de VVV-inspiratiepunten is een goede toeristische kaart van de regio, zodat de verblijfs- of dagtoerist zich goed kan oriënteren op hun bestemming.

VVV Zeeland heeft daarom vijf verschillende toeristische kaarten ontwikkeld:
- Toeristische kaart Schouwen-Duiveland
- Toeristische kaart Tholen
- Toeristische kaart De Bevelanden 
- Toeristische kaart Zeeuws-Vlaanderen
- Toeristische kaart Walcheren (2e druk verschijnt in najaar)

De toeristische kaart bestaat uit een grote topografische kaart van de regio met het complete wegennetwerk, aangevuld met belangrijke symbolen (zoals parkeerplaatsen, benzinepompen, jachthavens, natuurgebieden, etc.). Daarnaast worden belangrijkste kernplattegronden opgenomen met belangrijke symbolen (zoals supermarkten, pinautomaten, parkeerplaatsen en -garages, openbare toiletten, etc.).

De verkoopprijs is € 3,95. U kunt de kaarten tegen een gereduceerd tarief inkopen. De toeristische kaarten kunnen besteld worden via het online bestelformulier op: zakelijk.vvvzeeland.nl

 

E info@vvvzeeland.nl | W www.zakelijk.vvvzeeland.nl