December 2016

Nóg beter, nóg inspirerender en nóg relevanter

Bekijk onze producten | Onze laatste nieuwtjes

In deze editie:

NÓG BETER | Plaatje klopt | Fietsen 5-sterren niveau | vernieuwing fiks-kaart |

zeeland en zeeuwse mosselen | zeelandpas 2017

Nóg beter, nóg inspirerender en nóg relevanter
Misschien heeft u het in de afgelopen periode al voorbij horen komen, de ‘Digitale Zeeland Experience’. Het is de werktitel voor de realisatie van een platform waarin we Zeeland nóg inspirerender zullen brengen naar de gast, en unieke persoonlijke tips geven. We gaan activiteiten die het best passen bij de persoonlijke voorkeuren van de gast extra in beeld brengen, om ze zo te motiveren meer te doen in Zeeland.In april 2017 zullen we de eerste stap zetten met de lancering van de nieuwe website vvvzeeland.nl en de nieuwe Zeeland App voor iOS en Android. 

Meer informatie over de Digitale Zeeland Experience >>

 
Update uw vermelding
Zorg ervoor dat uw plaatje wél klopt

Goede teksten en beeldmateriaal leiden online tot betere resultaten, het is dus van belang om ervoor te zorgen dat uw vermelding up to date is. In de nieuwe website zal beeldmateriaal groter zichtbaar zijn. Goed beeldmateriaal komt er dan nog beter uit, minder goed beeldmateriaal zal negatief werken en niet het gewenste effect bereiken. Controleer dus vandaag nog of uw omschrijving up te date is, actualiseer uw openingstijden en voeg mooie en actuele foto’s toe.  

Log hier in en update uw vermelding vandaag nog >>

 
Fietsen op 5-sterren niveau

Zeeland is een fietsprovincie bij uitstek: fietsen op het snijvlak van land en zee met de wind door je haren is een bijzondere ervaring. De provincie Zeeland en VVV Zeeland hebben de ambitie om de provincie te profileren als een vijf-sterren fietsprovincie. 

In de periode 2016 tot en met 2018 worden verschillende projecten uitgevoerd om én ervoor te zorgen dat Zeeland in de landelijke kwaliteitsmonitor een 5-sterren beoordeling krijgt én om het voorzieningenniveau voor fietsers te vergroten.

Om het voorzieningenniveau voor fietsers op te waarderen heeft de provincie Zeeland een subsidie beschikbaar gesteld aan Routebureau VVV Zeeland van ruim € 200.000,-. Dankzij deze subsidie kunnen we fietsvoorzieningen in de openbare ruimte realiseren, namelijk: FietsOpstappunten gericht op dagrecreanten, inspiratiesteigers binnen het netwerk van de Zeeuwse pontjes, oplaadzuilen op basis van zonne-energie en overzichtspanelen op de knooppunten. De provincie stelt voor iedere voorziening een subsidie beschikbaar ter hoogte van ca. 50% van de kosten. Samen met gemeenten en ondernemers willen we ervoor zorgen dat deze subsidie minimaal verdubbeld wordt. In het eerste kwartaal van 2017 worden de verschillende typen voorzieningen uitgewerkt en vormgegeven. In een volgende nieuwsbrief informeren we u graag over de verschillende projectonderdelen en de mogelijkheden om hierin te participeren.

Wilt u hier nu alvast meer over weten? Neem contact op met onze projectleider Reinder de Jong (r.de.jong@vvvzeeland.nl).

 

 
Vernieuwing FIKS-kaart Midden

In 2015 is de fietsknooppuntenkaart Zeeland Midden uitgegeven. Omdat er veel vraag is naar de FIKS-kaart Zeeland Midden wordt deze kaart in het voorjaar 2017 opnieuw uitgegeven (oplage 35.000 stuks). We bieden u de mogelijkheid om te adverteren op deze kaart en zo uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij de fietsers in Zeeland!

Lees hier verder wat de mogelijkheden zijn >>

 
ZEELAND EN ZEEUWSE MOSSELEN OP HET MENU IN DUITSLAND
VVV Zeeland, Het Nederlands Mosselbureau en NBTC hebben dit jaar weer de handen ineengeslagen. Doel van de campagne is om de bekendheid van Zeeuwse mosselen in Duitsland te vergroten en tegelijkertijd meer Duitse gasten te verleiden de Zeeuwse kust te bezoeken. 

Ontdek en gebruik zelf de leuke videofilms die zijn geschoten >>

 

 
Voorbereidingen ZeelandPas pasjaar 2017 

Het doel van de ZeelandPas is heel eenvoudig; door overzicht, voordeel en gemak te bieden willen we gasten, maar ook inwoners verleiden meer te ontdekken van onze mooie provincie. Het ZeelandPas pasjaar 2016 is nog niet ten einde, maar de voorbereidingen voor het nieuw pasjaar 2017 zijn inmiddels in volle gang.

Pasuitgever worden
U heeft wederom de mogelijkheid om de ZeelandPas aan uw gasten aan te bieden, dit biedt u en de gast veel voordelen. Wilt u net als dit pasjaar ZeelandPassen verkopen? Of bent u hier nog niet mee bekend, maar heeft u interesse? U kunt nu het online bestelformulier invullen en een bestelling plaatsen of u kunt lezen hoe u eenvoudig pasuitgever kunt worden van de ZeelandPas.

Nieuw
Als ondernemer en verkoper van de ZeelandPas ontvangt u een marge van tenminste € 0,30 per verkochte ZeelandPas. Wanneer u grotere hoeveelheden ZeelandPassen bestelt, ontvangt u een lagere inkoopprijs, wat leidt tot meer marge. De ZeelandPas is in te kopen vanaf 25 stuks.

Het pasjaar van de ZeelandPas 2017 loopt van 1 maart 2017 tot en met 28 februari 2018. Wanneer u uw bestelling plaatst voor de ZeelandPas 2017, zal deze kort voor de start van het pasjaar aan u worden uitgeleverd.

Acceptant worden
Wilt u een leuke actie aanbieden op de ZeelandPas? Wanneer u het interesse- formulier invult, nemen wij contact met u op. Naast dat de ZeelandPas verkocht wordt; geeft de Zeeuwse Rabobank de ZeelandPas gratis aan haar leden, waardoor u dus een extra groot bereik heeft voor uw actie.

 

Kijk hier voor meer informatie >>