Juli 2017

Update online boeken, reserveren en meer...

Bekijk onze producten | Onze laatste nieuwtjes

In deze editie:

BESCHIKBAARHEID, RESERVEREN EN BOEKEN VIA VVVZEELAND.NL |
PeRS ONTVANGEN? | aDOPTEER EEN KNOOPPUNT |
HEEL ZeelanD IN JE HANd | ZOMERBUS EN E-TUK

 
beschikbaarheid, reserveren en boeken via vvvzeeland.nl
In de afgelopen periode heeft VVV Zeeland een nieuwe website, en een nieuwe app gelanceerd. Dit zijn positieve ontwikkelingen waarmee we samen bouwen aan de groei van het toerisme in Zeeland. Met de start van een volledig nieuwe website laat de praktijk zien dat veel onderdelen goed functioneren, een enkele echter helaas ook niet. We hebben het dan over het proces van beschikbaarheid en reserveren van accommodaties. 

Van ondernemers ontvangen we de signalen dat het gebrek aan de vertrouwde ‘kleurenkalender’ gemist wordt en dat sommige ondernemers minder aanvragen ontvangen via de nieuwe site. Wel zitten we nog altijd op een substantiële hoeveelheid reserveringsaanvragen per dag, maar vermoedelijk zijn er ook gasten die de kleurenkalender missen. 

Op dit moment zijn we samen met het webbureau dat ons in het afgelopen half jaar heeft bijgestaan in dit webtraject een systematiek aan het opzetten die  makkelijker werkt, en direct inzicht geeft in de beschikbaarheid van een object met de vertrouwde beschikbaarheidskalender. We werken er hard aan om op een zo kort mogelijke termijn een oplossing te realiseren, maar willen tegelijk ervoor zorgen dat hetgeen nu wordt geïmplementeerd een duurzame oplossing is waar we mee vooruit kunnen. Het streven is om de oplossing in augustus gerealiseerd te hebben.

Testpanel
Om het geheel door te testen en te zorgen dat de nieuwe oplossing aansluit bij de wensen van ondernemers en verhuurders willen we ook graag werken met een testpanel van maximaal 10 ondernemers. Ziet u het zitten om ons hierin mee te helpen? Stuur dan een mail naar servicedesk@vvvzeeland.nl.

Vragen
Heeft u andere vragen of opmerkingen? Neem contact op met de Servicedesk VVV Zeeland, of bel met 0113-745710.
 
pers ontvangen bij uw bedrijf?
VVV Zeeland faciliteert persbezoeken aan Zeeland door gedrukte en online media te ontvangen in de provincie en hen een programma aan te bieden.
Naar aanleiding van de wensen en interesses van de journalisten maken wij een programma op maat. Hiervoor hebben wij de samenwerking nodig met het Zeeuwse bedrijfsleven. Dit kan variëren van bijzondere logeeradresjes tot unieke activiteiten in Zeeland. Bent u als ondernemer geïnteresseerd in het ontvangen van journalisten of wilt u een keer meewerken aan een groepspersreis naar Zeeland, laat het ons dan weten!

Interesse in het ontvangen van journalisten? Neem contact met ons op via
tel. 0118-587707 of s.vander.voet@vvvzeeland.nl
 

 
adopteer een knooppunt

Fietsen is één van de meest ondernomen activiteiten door toeristen in Zeeland. Het fietsknooppuntensysteem leidt fietsers langs de mooiste plekken van onze provincie. Mede dankzij de kwaliteit en het verloop van het netwerk mag Zeeland het predicaat 5-sterren fietsprovincie dragen.

We willen het de fietsers nog makkelijker maken om hun route in Zeeland samen te stellen. Op ieder knooppunt willen we een overzichtspaneel plaatsen met daarop het fietsnetwerk in de omgeving afgebeeld. Vindt u een goed fietsnetwerk belangrijk voor uw gasten, bezoekers of klanten en wilt u dit aan alle fietsers in uw omgeving laten zien? Adopteer dan een knooppunt. Voor € 333,33 verbindt u uw naam aan een knooppunt en maakt u het mogelijk om een overzichtspaneel, met uw naam en logo, op het knooppunt te plaatsen.

Interesse of benieuwd naar andere mogelijkheden om het aantal fietsvoorzieningen uit te breiden en uw naam hieraan te verbinden kijk dan op zakelijk.vvvzeeland.nl/fietsen-op-5-sterrenniveau of maak een afspraak via routebureau@vvvzeeland.nl

 
heel zeeland in je hand
De Zeeland App is dé app voor uw gasten om op pad te gaan en Zeeland te ontdekken. De app geeft tips op basis van het weer, de locatie en persoonlijke voorkeuren. Uw gasten zoeken makkelijk op wat er bij uw bedrijf in de buurt te zien en doen is.

Ontdek Zeeland
Ze ontdekken de omgeving met een fiets- of wandelroute met verhalen en filmpjes onderweg. In de reisgids zoeken ze meteen op wat er onderweg te zien is en van welke ZeelandPas acties ze gebruik kunnen maken. Bijzondere tips van Zeeuwen en de dagje uit planner maken het helemaal makkelijk om leuke uitstapjes in de omgeving te maken. En ook restaurants zijn makkelijk te reserveren met de Zeeland App.

Gratis downloaden
Met de Zeeland App heb je heel Zeeland in je hand! De Zeeland app kan gratis gedownload worden.

Gratis flyers
Om gasten te attenderen op de gratis Zeeland App heeft VVV Zeeland flyers in de vorm van een mobiele telefoon gemaakt. U kunt deze flyers hier bestellen om mee te geven aan uw gasten.

 

 
gratis met de zomerbus en e-tuk veere

Tot en met 31 augustus rijdt elke zaterdag, maandag, dinsdag, woensdag en donderdag de zomerbus op Noord- en Zuid-Beveland. Elke dag wordt een andere route gereden en de toegang is exclusief voor ZeelandPas houders, helemaal gratis! Alle informatie over de zomerbus vindt u terug op www.zomerbus-zeeland.nl.

Daarnaast kunnen ZeelandPashouders t/m 31 oktober, 2 gratis ritjes met de E-tuk Veere maken. De elektrische tuktuk voert de gast langs de meest bijzondere plekjes in de gemeente Veere. Alle informatie is terug te vinden op www.e-tukveere.nl

Naast alle andere voordelen zijn dit natuurlijk super mooie aanbiedingen voor uw gast. U kunt uw gast een ZeelandPas aanbieden door pasuitgever te worden. U koopt dan minimaal 25 passen in en verkoopt de pas voor € 4,- of geeft ze weg als cadeautje, dat is aan u. Wilt u meer informatie over het inkopen van passen? Mail naar info@zeelandpas.nl of bel 0118-587700. Direct bestellen? Dat kan via ons webformulier.