Nieuwe tips voor uw gasten en meer...

Bekijk onze producten | Onze laatste nieuwtjes

In deze editie:

Parelroutes in Zeeland | Heel zeeland in je hand | zeeuwse pontjes |  Land en Zee brochure | Fan van Zeeland fotowedstrijd | tips & voordelen ZeelandPas

Parelroutes in Zeeland

Een nieuwe activiteit in Zeeland zijn de interactieve Parelroutes. Dit zijn wandelroutes van maximaal 5 km op diverse plekken in Zeeland. De routes zijn vooral erg geschikt voor gezinnen met kinderen. Ze kunnen hiermee verborgen schatten ontdekken. Een leuke tip om aan u gasten mee te geven!

Hoe werkt het?
Uw gasten kunnen een Parelroute kaartje ophalen bij één van de VVV-inspiratiepunten en bij een aantal ondernemers in de buurt. Daarna openen of downloaden ze de Parelroutes in de nieuwe Zeeland App. Een route start op een aangewezen beginlocatie. Onderweg vertellen filmpjes verhalen over de omgeving en kan men vragen beantwoorden. Met het beantwoorden van deze vragen worden letters verzameld en deze letters achter elkaar vormen een woord. Met dit woord kan het laatste filmpje geopend worden. Vervolgens halen de gasten op de aangewezen locatie een fysiek pareltje op. Elke route heeft een ander thema en een andere kleur parel.

Het Oesterpad
Op dit moment zijn er 8 Parelroutes beschikbaar in Nederlands en Duits. Nieuwe routes zijn nog in ontwikkeling. Uiteindelijk worden de verschillende Parelroutes middels het wandelnetwerk aan elkaar verbonden tot een lange afstandswandeling dwars door Zeeland; het Oesterpad.

Vragen
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Roswitha Guiran, projectmedewerker Routebureau VVV Zeeland r.guiran@vvvzeeland.nl of via 0118-587701.

Heel Zeeland in je hand

De Zeeland App is dé app voor uw gasten om op pad te gaan en Zeeland te ontdekken. De app geeft tips op basis van het weer, de locatie en persoonlijke voorkeuren. Uw gasten zoeken makkelijk op wat er bij uw bedrijf in de buurt te zien en doen is.

Ontdek Zeeland
Ze ontdekken de omgeving met een fiets- of wandelroute met verhalen en filmpjes onderweg. In de reisgids zoeken ze meteen op wat er onderweg te zien is en van welke ZeelandPas acties ze gebruik kunnen maken. Bijzondere tips van Zeeuwen en de dagje uit planner maken het helemaal makkelijk om leuke uitstapjes in de omgeving te maken. En ook restaurants zijn makkelijk te reserveren met de Zeeland App.

Gratis downloaden
Met de Zeeland App heb je heel Zeeland in je hand! De Zeeland App kan gratis gedownload worden:

Gratis flyers
Om gasten te attenderen op de gratis Zeeland App heeft VVV Zeeland flyers in de vorm van een mobiele telefoon gemaakt. U kunt deze flyers hier bestellen om mee te geven aan uw gasten.

Zeeuwse pontjes

In de zomermaanden doorkruisen diverse pontjes Zeeland. Fietsers en voetgangers worden op een relaxte manier - met of zonder fiets - naar de overkant gebracht. Van Kortgene naar Wolphaartsdijk, van Bruinisse naar Anna Jacobapolder en van Hansweert naar Perkpolder.

Deze en meer pontjes staan met vaartijden, prijzen en contactgegevens in de Zeeuwse pontjes gids. De gids is gecombineerd Nederlands en Duits en verkrijgbaar bij de VVV-inspiratiepunten. Wilt u dit gidsje ook aan uw gasten uitdelen? Dan kunt u deze hier bestellen.

Nieuwe Land en Zee brochure

Om gasten te verleiden en te enthousiasmeren om naar Zeeland te komen, wordt de Land en Zee brochure gemaakt. In deze Zeelandbrochure staan inspirerende artikelen met aantrekkelijke Zeelandfoto’s. U kunt hier de Nederlandse versie van deze brochure lezen.

Gratis bestellen
De brochure is in het Nederlands en in het Duits verschenen. U kunt deze gratis brochure en ander inspiratie- en informatiemateriaal hier bestellen voor uw (toekomstige) gasten. Gaat u zelf een keer naar een beurs, dan is het ook mogelijk om een groter aantal van deze brochures mee te nemen. U kunt dan contact opnemen met Mirjam Bruins Slot of Minka Bergmann via tel. 0118-587707.

Fan van Zeeland fotowedstrijd

Ook dit jaar organiseert VVV Zeeland weer de fotowedstrijd ‘Laat zien waarom jij Fan van Zeeland bent!’. Deze fotowedstrijd is al enkele jaren een groot succes. Alle foto’s worden gepubliceerd op de website fanvanzeeland.nl en deelnemers maken kans op prachtige prijzen.

Hoe werkt het?
Iedereen kan meedoen aan de Fan van Zeeland fotowedstrijd. Foto’s kunnen geupload worden via fanvanzeeland.nl. Meedoen met meerdere foto’s mag. De wedstrijd loopt tot 1 november 2017. Daarna worden door een jury de winnaars geselecteerd. De hoofdprijs is een geldprijs van € 250,-. We willen u vragen om uw gasten te attenderen op deze fotowedstrijd. Uw gast maakt kans op leuke prijzen en VVV Zeeland kan met mooie foto’s Zeeland nog beter promoten.

Leuke tips & voordelen met de ZeelandPas

Met de ZeelandPas ontdekken gasten en inwoners pas echt wat Zeeland te bieden heeft. De ZeelandPas geeft voordeel op het gebied van actief, cultuur, culinair en wellness, maar ook bijvoorbeeld tijdens het shoppen.

ZeelandPas aanbieden aan uw gasten
U kunt uw gast ook een ZeelandPas aanbieden door pasuitgever te worden. U koopt dan minimaal 25 passen in en verkoopt de pas voor € 4,- of geeft ze weg als cadeautje, dat is aan u. Verkoopt u de pas? Dan krijgt u van ons een promotiepakket met o.a. posters en regiofolders waarin bijna alle acties in uw regio benoemd staan, dit helpt de gast bij hun keuze om de ZeelandPas aan te schaffen. De regiofolder mag gratis worden meegegeven.

Een actie aanbieden
Wilt u geen passen verkopen, maar zelf een actie aanbieden? Dit kan natuurlijk ook! Als acceptant biedt u een korting aan die exclusief voor ZeelandPas gebruikers is. Uw bedrijf wordt door ons op de website en Facebook gratis gepromoot.

Meer informatie of vragen? www.zeelandpas.nl/deelnemers of info@zeelandpas.nl.