Zeeland brochure

Om de gast te verleiden en te enthousiasmeren om naar Zeeland te komen, wordt de inspirerende Zeeland brochure gemaakt door VVV Zeeland. In deze brochure staan wervende artikelen met bijpassende foto's en bieden wij u de mogelijkheid om middels een advertorial uw bedrijf te presenteren.

Deze brochure wordt jaarlijks uitgegeven in het Nederlands en Duits in een oplage van 15.000 stuks. En wordt gericht verspreid om de juiste doelgroepen te bereiken. Dit gebeurt o.a. via het NBTC op beurzen in Belgrië en Duitsland, in pakketten voor relaties zoals pers, organisatoren evenementen/dagbestedingen en touroperators. Op aanvraag van bedrijven, verenigingen, via zeelandshop.com en natuurlijk via de VVV-inspiratiepunten in Zeeland.

Welke voordelen biedt de Zeeland brochure?

  1. Door een advertorial te plaatsen valt uw bedrijf op in de fase dat de potentiële gast besluit om naar Zeeland te komen. Op dat moment heeft hij nog niet het uitgebreide aanbod gezien dat Zeeland te bieden heeft, waardoor hij sneller geïnteresseerd is in hetgeen u aanbiedt.
  2. Het is een echte leesbrochure. De advertorials zijn opgemaakt in dezelfde stijl als de rest van de brochure. Hierdoor wordt uw advertorial eerder gelezen dan een advertentie.
  3. Het is een brochure die door het niveau ervan bewaard wordt of doorgegeven aan bijvoorbeeld familie of vrienden.

Hoe werkt het?

Aanleveren materiaal

  • Over de exacte datum voor het aanleveren van het materiaal wordt u per e-mail geïnformeerd.
  • De tekst die u aanlevert, wordt herschreven door een professionele tekstschrijver.
  • De hoeveelheid tekst is afhankelijk van de groottte van de advertorial die u afneemt. VVV Zeeland laat de tekst in het Duits vertalen.
  • U levert één of meerdere foto's aan, afhanelijk van de grootte van de advertorial. Dit moeten foto's zijn in hoge resolutie, minimaal 300 dpi. 
  • Het mailadres om tekst en foto('s) aan te leveren is: drukwerk@vvvzeeland.nl.

Vervolg stappen

  • Wij mailen u een drukproef, u kunt uw advertorial dan nakijken enreageren voor een door ons aangegeven sluitingsdatum.
  • Nadat de brochure gedrukt is, krijgt u één exemplaar toegestuurd. Meerdere exemplaren kunt u bestellen via zakelijk.vvvzeeland.nl/drukwerk-bestelling.

Prijzen

Prijzen zijn excl. BTW.

Interesse?

Neem contact met mij op

Of bel ons op 0113-745710 of mail naar servicedesk@vvvzeeland.nl,

Bovenstaande informatie kunt u hier uitprinten.