Toeristische Lounge Bevelanden 2016

Meld u aan voor de Lounge Bevelanden en maak kans op een online marketing speeddate t.w.v. € 350,-

Een goede website is tegenwoordig van groot belang. Je moet goed zichtbaar zijn in Google en het is belangrijk dat de juiste zoekwoorden vindbaar zijn op jouw website. Juiste content vormt de basis voor een goed vindbare website.
Tijdens de Lounge presenteren wij onze marketingstrategie voor de komende jaren waarbij we ook aansturen op verbinding en loyaliteit naar onze gasten.

Samen met onze partner Nedbase werkt VVV Zeeland aan een nieuwe website, deze online professionals weten hoe online werkt en gaan u deze ochtend een inkijkje geven in trends en ontwikkelingen op online gebied. Hoe zet je bezoekers om in klanten? Samen gaan we kijken hoe bezoekers zich nu eigenlijk op een website bewegen. Hoe werkt de online psyche en wat kunnen we achterhalen met slimme tools?

Speeddate online marketing winnen?
Geef uw online zichtbaarheid een boost! Nedbase verloot onder de aanwezigen een gratis én vrijblijvend online marketing advies! In een één-op-één sessie geven ze antwoord op uw belangrijkste vragen, lichten zij uw website door en bekijken ze samen met u welke kansen er voor uw website zijn.

Wilt u met één van de online marketingspecialisten van Nedbase sparren, geef u dan snel op voor deze lounge en vertel waarom u die speeddate wil winnen. De winnaar zal tijdens de Lounge op 26 mei bekend gemaakt worden (let op: alleen aanwezigen kunnen kans maken op deze prijs).

Programma

Locatie: Watersportcentrum de Schotsman, Campensweg 3, Kamperland.

Aanvang: 15.30 uur (inloop vanaf 15.00 uur).

  • Ontvangst
  • VVV Zeeland 2016, waar staan we nu - Patrick Polie 
  • Marketing Strategie VVV Zeeland - Martijn Kapel
  • Hoe verleid ik mijn (website) bezoeker? - Jaap Walhout (Nedbase)
  • Demonstratie waterskiën
  • Netwerken / hapje / drankje

Aanmeldformulier

Ik wil kans maken op een online marketing speeddate t.w.v. € 350,-
Let op! Om deel te nemen aan deze actie moeten de velden website en motivatie ingevuld worden. Alleen aanwezigen kunnen kans maken op deze prijs.