Maart 2018

Meer acties en voordeel

Bekijk onze producten | Onze laatste nieuwtjes

In deze editie:

NIEUW PASJAAR ZEELANDPAS | ACCOMMODATIEGIDSEN 2018 | PROMOTIECAMPAGE Schouwen-Duiveland | VVV ZEELAND OP SOCIAL MEDIA | UITNODIGING ESPA | NIEUWE VVV-INSPIRATIEPUNTEN

Met de ZeelandPas ontdekken gasten en inwoners wat Zeeland te bieden heeft
Op 1 maart gaat het nieuwe pasjaar voor de ZeelandPas van start. De pas is in heel Zeeland te gebruiken en geeft meer dan € 1.000,- voordeel bij ruim 300 belevingen in verschillende categorieën. Het aanbod van de ZeelandPas is dit jaar uitgebreid met een aantal nieuwe acties. Daarnaast zijn de gemeenten Middelburg en Vlissingen aangesloten. Toeristen en inwoners kunnen de pas kopen bij VVV-Inspiratiepunten en andere deelnemende verkooppunten.

Wilt u voor pasjaar 2018 een actie aanbieden, passen verkopen of cadeau doen aan uw gasten? Voor meer informatie, mail aanmelden@zeelandpas.nl of kijk op www.zeelandpas.nl/deelnemers.

Accommodatiegidsen 2018 beschikbaar
Recentelijk zijn de nieuwe, gecombineerde Hotel- en Campinggids Zeeland en de Vakantiewoningengids Zeeland verschenen. Naast informatie over verschillende thema’s als actief buiten, culinair en cultuur, is dit jaar ook informatie opgenomen over de verschillende regio’s binnen Zeeland. Op verzoek van verschillende partners is de Zeelandkaart in de gidsen aangepast. De kleinere dorpen met beschikbare accommodatie, worden nu ook op deze kaart vermeld.

Wilt u deze gidsen kunnen aanbieden aan uw gasten? Bestel deze dan gratis via dit formulier.

Haakt u aan bij de promotiecampagne van Schouwen-Duiveland?
Meer toeristen lokken naar de regio. Dat is de belangrijkste doelstelling van de gezamenlijke promotiecampagne die de gemeente Schouwen-Duiveland en VVV-Zeeland van 3 april tot medio mei voeren. Via online advertenties worden geïnteresseerden naar verschillende pagina’s op de website van VVV Zeeland geleid. Hierbij wordt meegelift op de bredere Zeeland-campagne ‘Niet iedereen houdt van Zeeland. Mooi.’

Als ondernemer kunt u aanhaken bij de campagne. Wilt u zorgen voor extra zichtbaarheid van uw onderneming op deze pagina’s tijdens de campagneperiode? Bel de Servicedesk 0113 745710 of mail servicedesk@vvvzeeland.nl.

Volgt u VVV Zeeland al op Social Media?
Om de missie ‘Iedereen fan van Zeeland’ kracht bij te zetten, maakt VVV Zeeland onder andere gebruik van social media. Het delen van tips, foto’s en informatie moet gasten en inwoners van Zeeland inspireren en aanzetten tot (inter)actie. Hiermee is inmiddels een groot aantal volgers opgebouwd. Ook u blijft gemakkelijk op de hoogte via de verschillende kanalen van VVV Zeeland.

Facebook: 65.664 fans van Zeeland

Twitter: 5.183 volgers

Instagram: 3.955 volgers

Linkedin: 828 volgers

Uitnodiging voor congres van de European Spas Association (ESPA)
De afgelopen jaren hebben overheid, onderwijs en ondernemers in de provincie Zeeland zich intensief ingezet om vitaliteit en gezondheidstoerisme naar een hoger plan te tillen. Het heeft er onder andere toe geleid dat Domburg en Cadzand het predicaat heilzame zeebadplaats in een Healthy Region hebben gekregen. In het verlengde hiervan vindt het internationale congres van de European Spas Association (ESPA) dit jaar voor het eerst in Nederland plaats. Professionals en vertegenwoordigers uit 20 Europese landen delen hier kennis met elkaar en laten zien waar marktkansen liggen.

Nieuwe VVV-Inspiratiepunten in Renesse en Terneuzen
In Renesse en Terneuzen wordt momenteel hard gewerkt aan de realisatie van twee nieuwe inspiratiepunten. Dit in navolging van de vestigingen in Domburg, Oostkapelle en Kamperland. Het VVV-Inspiratiepunt in Renesse verhuist naar het voormalig Ecoscope en zal naar verwachting eind maart de deuren openen. Het gebied eromheen wordt in het kader van ‘Masterplan Renesse’ compleet vernieuwd. De ‘inspiratiepunt-formule’ wordt eind april gerealiseerd in het huidige pand aan de Noordstraat in Terneuzen.

E info@vvvzeeland.nl | W www.zakelijk.vvvzeeland.nl