Folderplaatsing

Jaarlijks brengen ruim 800.000 potentiële gasten van uw bedrijf een bezoek aan één van de 17 Zeeuwse VVV-inspiratiepunten. Toeristen die Zeeland bezoeken oriënteren zich mede door de merkbetrouwbaarheid (95%) via VVV Zeeland.

Onze inspiratiemedewerkers ontvangen deze gasten en gaan met hen in gesprek. Waarom komen ze naar Zeeland, waar zijn ze naar op zoek, en hoe kunnen we ze verrassen, is voor hen de vraag. Om te borgen dat deze gesprekken afdoende plaatsvinden heeft VVV Zeeland besloten om niet alle folders meer direct toegankelijk te maken voor de gast, maar ze op basis van dit gesprek gericht aan hen te verstrekken. De wens vanuit de gast om zich ook zelf te kunnen oriënteren, blijft echter altijd bestaan en ook daarvoor bieden we gelegenheid. De folders die verwijzen naar directe ticketing via VVV Zeeland nemen al een gedeelte van de beschikbare ruimte in. Voor de beperkte ruimte die we daarnaast beschikbaar kunnen maken, bieden we u folderplaatsing aan. Door het plaatsen van uw folder of flyer in één of meerdere VVVinspiratiepunten bent u per definitie in beeld bij de bezoeker van de VVV-inspiratiepunten.

Welke voordelen biedt Folderplaatsing?

  1. U vergroot uw directe zichtbaarheid van uw bedrijf..
  2. U bepaalt zelf de boodschap van uw folder of flyer.

Hoe werkt het?

U geeft aan bij de servicedesk (servicedesk@vvvzeeland.nl) of inspiratiemedewerker dat u gebruik wilt maken van folderplaatsing. U kunt een keuze maken uit 4 mogelijkheden:

  1. Uw folder in 1 VVV-inspiratiepunt naar keuze.
  2. Uw folder in 2 VVV-inspiratiepunten naar keuze.
  3. Uw folder in 3 VVV-inspiratiepunten naar keuze.
  4. Uw folder in alle 17 VVV-inspiratiepunten.

Wat heeft u nodig?

  • Een folder of flyer, maximale afmeting A4 formaat. (brochures met meerdere pagina’s niet toegestaan).

Prijzen

Prijzen zijn excl. BTW.

Interesse?

Neem contact met mij op

Of bel ons op 0113-745710 of mail naar servicedesk@vvvzeeland.nl,

Bovenstaande informatie kunt u hier uitprinten.