Route

De adressen van de Zeeuwse VVV's vindt u hier. VVV Zeeland heeft een drietal backofficelocaties: in Burgh-Haamstede (Noordstraat 45a, boven de VVV Burgh-Haamstede), in Terneuzen (Markt 13) en in Domburg (Schuitvlotstraat 32, boven de VVV Domburg). Hieronder vindt u de routebeschrijving naar de backoffice locatie in Domburg:

Vanaf de A58 (Bergen op Zoom/Goes):
Volg de A58 richting Vlissingen. Neem afslag 38-Arnestein-Knooppunt De Roode Leeuw en voeg in op de N57. Volg vervolgens de borden Serooskerke/Domburg en vervolg uw weg via N287. U nadert na ongeveer 10 minuten Domburg. Ga met de bocht mee naar links via de Doctor Johannes George Mezgerweg. Ga bij de viersprong (tegenover het gemeentehuis van de gemeente Veere) rechtsaf naar de Roosjesweg. Na 300 meter ziet u recht voor u het VVV Domburg aan de Schuitvlotstraat 32.

Vanaf Rotterdam:
Volg de N57 richting Middelburg. Bij Serooskerke (op Walcheren) slaat u op de rotonde rechtsaf richting Serooskerke/Domburg via de N287. U nadert na ongeveer 10 minuten Domburg. Ga met de bocht mee naar links via de Doctor Johannes George Mezgerweg. Ga bij de viersprong (tegenover het gemeentehuis van de gemeente Veere) rechtsaf naar de Roosjesweg. Na 300 meter ziet u recht voor u het VVV Domburg aan de Schuitvlotstraat 32.

Vanaf Gent/Zeeuws-Vlaanderen:
Volg de borden richting Terneuzen/Middelburg (N62). U passeert onderweg de Westerscheldetunnel (tol). Volg na de tunnel de borden Middelburg via de N254. Neem op de rotonde de 3e afslag de oprit naar de A58 richting Goes/Bergen op Zoom. Hou rechts aan en neem de afslag 38-Arnestein-Knooppunt De Roode Leeuw en voeg in op de N57. Volg vervolgens de borden Serooskerke/Domburg en vervolg uw weg via N287. U nadert na ongeveer 10 minuten Domburg. Ga met de bocht mee naar links via de Doctor Johannes George Mezgerweg. Ga bij de viersprong (tegenover het gemeentehuis van de gemeente Veere) rechtsaf naar de Roosjesweg. Na 300 meter ziet u recht voor u het VVV Domburg aan de Schuitvlotstraat 32.