September-2 2017

Update voortgang online boeken & reserveren en meer

Bekijk onze producten | Onze laatste nieuwtjes

In deze editie:

BESCHIKBAARHEID, RESERVEREN EN BOEKEN VIA VVVZEELAND.NL | EVENEMENTEN TIJDIG AANLEVEREN | 

BESCHIKBAARHEID, RESERVEREN EN BOEKEN VIA VVVZEELAND.NL  
Eind juli hebben we u geïnformeerd over onze nieuwe website en app die we in het voorjaar hebben gelanceerd en de signalen die we na lancering hebben gekregen om de boekings- en reserveringssystematiek, te verbeteren.

We zijn aan de slag gegaan om het proces van beschikbaarheid en reserveren van accommodaties te verbeteren. De nieuwe designs van stappen in dit proces zijn gedaan en aan het testpanel van ondernemers (die zich na de oproep in onze vorige nieuwsbrief  hebben aangemeld) voorgelegd. Het testpanel heeft ons constructieve en bruikbare suggesties gegeven en deze zijn inmiddels verwerkt. 

 
Op dit moment zijn we bezig met de technische realisatie van het verbeterde proces en het zorgvuldig doortesten daarvan. Wij verwachten eind september de verbeterde versie live te hebben.
 
Evenementen tijdig aanleveren
Organiseert u dit najaar of in 2018 een evenement? Voer dan z.s.m. uw evenement in via onze database. Uw evenement wordt dan geplaats op vvvzeeland.nl en onze digitale schermen. Verder worden evenementen o.a. gepromoot via onze nieuwsbrieven en Zien & Doen kranten. Ook Zeelandnet, de Badkoerier en andere relaties maken gebruik van de evementen die in onze database ingevoerd zijn.

Evenement invoeren