September 2017

Nieuwsbrief VVV Zeeland

Bekijk onze producten | Onze laatste nieuwtjes

In deze editie:

wijzigingen 2018 | Accommodatiegidsen 2018 |
zeelandpasuitgever 2018 | zeeland in vlaanderen 

Heeft u al wijzigingen 2018 doorgegeven?

In juli heeft u een brief van ons ontvangen, over de voorbereidingen voor 2018 die in volle gang zijn, wijzigingen in uw afname en de vernieuwingen binnen VVV Zeeland. U kunt wijzigingen in uw productafname van VVV Zeeland tot 1 oktober a.s. aan ons doorgeven.

Hierbij brengen wij deze brief nogmaals onder uw aandacht.

Bekijk brief >>

 
ACCOMMODATIEGIDSEN 2018
Indien u een accommodatie heeft, heeft u bij de brief over 2018 ook de bijlage 'Accommodatiegidsen 2018' ontvangen. Hierin staat onder andere dat u vóór 1 oktober a.s. uw vermelding in de database kunt wijzigen.

Bijlage accommodatiegidsen 2018 >>

 
ZEELANDPASUITGEVER 2018

Wilt u in 2018 (weer) pasuitgever zijn van de ZeelandPas? Vul dan het digitale bestelformulier in. Wilt u het ZeelandPas symbool bij uw 1/10 fotovermelding in de accommodatiegids? Vul dan vóór 20 november a.s. het digitale bestelformulier in. Tot die datum kunnen we het symbool van ZeelandPasuitgever in de accommodatiegidsen 2018 verwerken, zodat de gast ziet dat bij u de ZeelandPas verkrijgbaar is.

Digitaal bestelformulier >>

 

 
Aandacht voor Zeeland in Vlaanderen

VVV Zeeland heeft samen met het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen een advertorial afgenomen in het Vlaamse reismagazine Goodbye. Daarnaast zijn er op het online platform www.goodbye.be een drietal video's en een longread artikel geplaatst over Zeeland.

Er worden zoveel mogelijk bezoekers geleid naar de longread, waar alle filmpjes bekeken kunnen worden en waar extra informatie en links te vinden zijn. Dat wordt gedaan door:
- promotie op de homepage van www.goodbye.be
- promotie op het onderdeel www.goodbye.be
- promotie in emailnieuwsbrief van Goodbye naar 50.000 contacten
- promotie in het magazine zelf (oplage 10.000 exemplaren)
- promotie via social media van Goodbye.be zoals Facebook

Bekijk video's en artikel >>