Uitnodiging Opening deelprojecten Masterplan Renesse

DIRECT AANMELDEN

BEKIJK DE UITNODIGING

Een volgende stap in de herontwikkeling van badplaats Renesse! De opening van maar liefst vier projecten tegelijkertijd. Allen gebaseerd
op de uitvoering van het Masterplan Renesse en gericht op het stimuleren van de dag- en verblijfsrecreatie en het verbeteren van de omgeving voor de bewoners en ondernemers. We nodigen u uit de realisatie van deze deelprojecten, die bijdragen aan de kwaliteitsimpuls voor Renesse, te komen vieren.

De benedenverdieping van het voormalige Ecoscope is verbouwd tot een VVV Inspiratiepunt. Hier krijgen bezoekers door verhalen en interactie volop inspiratie erop uit te gaan. Op de bovenverdieping krijgt de Ondernemersvereniging Renesse een kantoor, waardoor samenwerking met VVV Zeeland nog vanzelfsprekender wordt.

Rondom het nieuwe VVV is de groene buitenruimte opgeknapt. Paden voor fietsers en voetgangers verbinden het Transferium met het centrum. Verder kregen een fruitboomgaard, een fotogelegenheid bij een kunstwerk en speelruimte voor kinderen er ook een plek. De rotonde tussen Hogezoom, Roelandsweg en Vroonweg (rotonde Helder) is helemaal opnieuw aangelegd, waardoor de verkeersveiligheid
voor zowel bewoners als gasten sterk is verbeterd.

Het parkeerterrein aan de Oude Moolweg werd opnieuw ingericht met nieuwe bestrating en groen passend bij de aansluiting op de Oude Moolweg en het appartementencomplex aan de Zeeanemoonweg in aanbouw. Wij ontmoeten u graag op dinsdag 27 maart.

Hartelijke groet,

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland
Directie en medewerkers VVV Zeeland, Ondernemersvereniging Renesse,
MJ Oomen, Bouwbedrijf Braber, KuiperCompagnons en De Bokx

Bekijk de uitnodiging (klik op het beeld in onderstaand scherm voor de vergroting)

Programma

15.30 uur Ontvangst in het nieuwe VVV Inspiratiepunt aan de Roelandsweg
16.00 uur Welkom door gastheer Martijn Kapel van VVV Zeeland
16.10 uur Terug- en vooruitblik door burgemeester Rabelink en VVV Zeeland
16.20 uur Openingshandeling
16.30 uur Hapje en een drankje

Parkeren

Parkeren is gemakkelijk, veilig en gratis op het Transferium aan de rand van Renesse. Volgt u de borden. Vervolgens maakt u een korte wandeling naar het voormalige gebouw van Ecoscope, dat na de opening door de VVV Zeeland en Ondernemersvereniging Renesse wordt gebruikt.

Aanmelden

Wilt u ons laten weten of en met hoeveel personen u aanwezig zult zijn? Dit kunt u voor 20 maart 2018 doen via onderstaand formulier.