Evenement toevoegen

U kunt uw evenement gratis toevoegen aan de VVV Evenementenkalender op vvvzeeland.nl. Deze kalender is het meest complete overzicht van evenementen in Zeeland en Goeree-Overflakkee. Een selectie van evenementen in publicaties als de Badkoerier, PZC Zomerkrant, Zeelandnet, interactieve TV van DELTA en de Recreatiekrant komen uit de VVV evenementenkalender. Bovendien worden de evenementen ook doorgeplaatst op deltagids.nl (voor watersportevenementen), Delta App, Zeeland App, ZIDS-kanalen en andere sites.

Nadat u uw evenement heeft ingevoerd, wordt deze gelezen, eventueel aangepast, en online geplaatst door medewerkers van VVV Zeeland.

Om te voorkomen dat uw evenement dubbel op de evenementenkalender komt te staan, kunt u op onze evenementenpagina checken of uw evenement al toegevoegd is. Het beste is om te zoeken op datum en plaats van het evenement.

Definitie van een evenement
Een evenement is een speciale, tijd- en plaatsgebonden gebeurtenis die door een initiatiefnemer (individu, groep of organisatie) bewust is gepland waarbij muziek, kunst, cultuur, sport, natuur, wetenschap of een combinatie van deze centraal staat en publiek toegankelijk is voor toeristen, dagrecreanten en/of bewoners.

Inloggen of registreren

Om uw evenement te kunnen invoeren, moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen gebruikersaccount, dan kunt u zich registreren en daarna uw evenement invoeren. Het gemak van uw account is dat u altijd kunt inloggen om uw evenement aan te passen of een jaarlijks terugkerend evenement te updaten.

Evenementenkalender op uw eigen website?

De VVV evenementenkalender is de meest complete van Zeeland en Goeree-Overflakkee. Het is mogelijk om de evenementenkalender van vvvzeeland.nl op uw eigen site te plaatsen. Dit kan door middel van een widget. Hier vindt u meer informatie over widgets.