Narrowcasting

U kent het vast wel, de schermen bij winkels of in wachtruimtes die u iets aanbieden of informatie verstrekken. Veelal statisch en weinig enthousiasmerend en bovendien vaak duur om aan te schaffen. Wat nu, als u in uw eigen huisstijl uw bedrijf kunt promoten en gericht acties of informatie kunt toevoegen wanneer u dat wenst? Dit alles in een dynamische presentatievorm met mogelijkheden voor tekst, beeld en film, altijd aangevuld met actuele omgevingsinformatie die automatisch verstrekt wordt door VVV Zeeland.

Welke voordelen biedt Narrowcasting?

 1. Toont gewenste informatie van uw bedrijf (bijvoorbeeld evenementen, openingstijden en aanbiedingen).
 2. Toont de lokale en uitgebreide weersinformatie voor de komende vijf dagen (inclusief windsnelheid en -richting).
 3. Toont actuele to-do-tips op basis van het weer, locatie en datum.
 4. Toont actuele, lokale verkeersinformatie.
 5. Toont animaties, filmpjes en foto’s van uw bedrijf en/of VVV Zeeland.
 6. Mogelijkheid tot het tonen van tweets of gewenste hashtags.
 7. Mogelijkheid tot presentatie in uw huisstijl, met uw logo, kleur en foto’s.
 8. Mogelijkheid voor u om eigen informatie 24/7 in het CMS (Content Management Systeem) eenvoudig aan te passen.
 9. Mogelijkheid tot tonen van de laatst toegevoegde foto’s op fanvanzeeland.nl (in te stellen per regio).
 10. Mogelijkheid tot tonen van een nieuwsticker met actueel nieuws van NOS, Omroep Zeeland, PZC en/of gewenste nieuwsfeed.
 11. Mogelijkheid om slides te delen met andere ondernemers *.
 12. Door het toestaan van advertenties, kunt u uw eigen investering terugverdienen.

* Als collectief van ondernemers bestaat de mogelijkheid er om met elkaar een presentatie te delen, om te zorgen dat u zich als locatie/regio eenduidig kan presenteren.

Hoe werkt het?

U mailt naar de Servicedesk van VVV Zeeland (servicedesk@vvvzeeland.nl) dat u gebruik wilt maken van narrowcasting en het type abonnement dat u af wilt sluiten. VVV Zeeland zorgt ervoor dat de narrowcasting presentatie op maat en naar wens wordt ingericht met een maximum van 10 slides.

Wat heeft u nodig?

 • Een Full HD TV. Dit betekent standaard een 16:9 beeldverhouding en 1920 x 1080 pixels.
 • Een PC (minimaal 4 GB werkgeheugen en 30 GB vrije schrijfruimte) met internetverbinding en Google Chrome browser (gratis te installeren).
 • Een videokaart die full HD ondersteunt.
 • Een abonnement bij VVV Zeeland voor narrowcasting.

De presentatie draait in Google Chrome, een gratis te installeren internet- browser. De presentatie is te vergelijken met een website. Doordat deze in verbinding staat met internet blijft de presentatie continu draaien en wordt deze steeds geactualiseerd. Het systeem heeft geen doorlopende internetverbinding nodig en is ook goed bruikbaar voor locaties met een krappe internetcapaciteit of bijvoorbeeld rondvaartboten die slechts tijdelijk (aan de kade) over internet beschikken. Alleen de nieuwsticker, Twitterfeed en Verkeersinfo is dan tijdelijk niet actueel, maar kan worden uitgezet.

Er zijn geen andere mediaplayers of abonnementen vereist om de VVV-Narrowcasting te gebruiken. De PC kan tijdens de narrowcastingpresentatie niet voor andere doeleinden gebruikt worden. De PC en de TV zijn via een kabel aan elkaar verbonden.

Prijzen

U sluit bij VVV Zeeland een abonnement voor narrowcasting af. VVV Zeeland zorgt ervoor dat de narrowcasting presentatie op maat en naar wens wordt ingericht met een maximum van 10 slides.

Bekijk hier de prijzen

Interesse?

Neem contact met mij op

Of bel ons op 0113-745710 of mail naar servicedesk@vvvzeeland.nl,

Alle bovenstaande informatie kunt u hier uitprinten.